Skip to content

Bij ICTWebSolution weet u waar u aan toe bent.
Onze transparante werkwijze bij het ontwikkelen van een website of web- applicatie is samen te vatten in 6 duidelijke stappen.
Deze werkwijze zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan. U kunt van begin tot eind uw project online volgen en waar nodig bijsturen, zodat u 100% tevreden bent met het eindresultaat.

1. Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek omschrijft u de grote lijnen van uw project, uw doelstelling, uw doelgroep, specifieke wensen en voorkeuren. ICTWebSolution zal in het gesprek een aantal mogelijkheden en suggesties aanreiken voor uw project.

2. Offerte

ICTWebSolution maakt een gedetailleerde offerte met een vooropgestelde opleverdatum.
Na goedkeuring van deze offerte en betaling van een voorschot gaat ICTWebSolution voor u aan
de slag.

3. Voorstel grafisch concept

ICTWebSolution legt u enkele grafische voorstellen voor die de koers zullen gaan bepalen. Na eventuele aanpassingen en goedkeuring door de klant, ligt het grafisch ontwerp vast.

4. Ontwikkeling

Dit is een technische fase waarin het project volledig wordt gestructureerd en uitgewerkt, overeenkomstig de vastgelegde grote lijnen en het definitieve grafische ontwerp.

5. Testen

Voordat het project live op het internet geplaatst wordt zullen we het eerst zorgvuldig getest en waar nodig bijwerken zodat het resultaat 100% voldoet aan de opdracht.

6. Online

Nadat u het project definitief heeft goedgekeurd wordt deze door ons op het juiste domein online geplaatst en lopen wij het hele nog eens grondig na.

Service verlenen

Nadat de uw project helemaal naar tevredenheid is ingericht en opgeleverd houd het bij ICTWebSolution natuurlijk niet op. We blijven contact met u houden. Het internet is constant in beweging en blijft zich snel ontwikkelen en veranderen. Wij houden dit dagelijks nauwlettend voor u in de gaten. Als er iets verbeterd kan worden aan uw website dan melden wij dat aan u. Wij zijn erop gericht om u als klant te blijven bedienen en zo een duurzame en betrouwbare relatie op te bouwen.

Start een project

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag met u in gesprek over uw idee of project.
Bel voor een afspraak (085) 401 71 24 of stuur ons een e-mail.

Back To Top