Skip to content

Bent u opzoek naar Ubiquiti Support voor de Zakelijke of Particulier markt? ICTWebSolution helpt u graag verder. Wij beschikken over een  expertise van het gehele Ubiquiti assortiment. Met deze expertise kunnen wij u ondersteunen bij het aanschaffen of gebruiken van uw Ubiquiti producten.

Wij staan voor u klaar om u te helpen met de Ubiquiti producten indien u er zelf niet aan uit komt.

ICTWebSolution kan ook complete netwerk implementaties verzorgen voor thuis of zakelijk gebruik. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Let op! Wij kunnen kosten in rekening brengen voor support werkzaamheden. Indien dit het geval is, maken wij dit van te voren kenbaar.

Ubiquiti Support van Nederlandse bodem!

Bent u opzoek naar een Leverancier van Ubiquiti producten die hands-on ervaring heeft met de productlijn van Ubiquiti? Dan bent u bij ICTWebSolution aan het juiste adres. Wij leveren door geheel Nederland Ubiquiti Support

ICTWebSolution heeft al vele klanten geholpen met complexe en minder complexe situaties en thuisnetwerken. Vele installaties draaien al meer dan 2 jaar, zonder problemen. Ook updaten wij de apparatuur op afstand indien gewenst, dit om continuïteit en een stabiele werking te realiseren.

Heeft u problemen met uw Ubiquiti Apparatuur of komt u ergens niet uit? Stel dan een vraag aan ons Ubiquiti Support Team! Wij helpen u graag verder.

Vul onderstaand formulier in of bel: +31 (0) 85 401 71 24

  • Indien van toepassing
  • Handig voor als het ticket snel behandeld dient te worden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let op! Wij kunnen kosten in rekening brengen voor support werkzaamheden. Indien dit het geval is, maken wij dit van te voren kenbaar.

Problemen met uw WiFi Signaal? Geen bereik waar u dit wel wenst?

Werkt uw netwerk niet altijd optimaal en heeft u last van wegvallende verbindingen?

ICTWebSolution heeft al 10 tallen bedrijven en particulieren geholpen aan een stabiel (WiFi) Netwerk. Waar onze klanten normaliter dagelijks problemen hadden met hun netwerk, is dit nu verleden tijd. Door o.a. gebruik te maken van Ubiquiti Apparatuur en Pro-Actief onderhoud zorgen wij ervoor dat het (WiFi) Netwerk altijd in topvorm verkeerd en voldoet aan de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie over het Assortiment van Ubiquiti is beschikbaar op: Ubiquiti Networks

Back To Top