Skip to content

zabbix_logoHet is nu ook mogelijk om uw server te monitoren met Zabbix. Zabbix is een monitoring tool voor servers. U kunt hier meerdere servers mee monitoren en ook meldingen ontvangen als er wat mis is met uw server. Zabbix is toe te passen op zowel VPS Servers als Dedicated Servers. En is op vrijwel elk Linux OS of Windows OS.
Uw server wordt gemonitord door ons monitoring cluster vanaf dit cluster worden ook de meldingen verstuurt naar uw email of een SMS naar uw telefoon. U betaald dus enkel voor de koppeling met ons monitoring cluster wij kunnen ook de installatie van zabbix op uw server uitvoeren indien dit gewenst is.

Rapporten

Het is ook mogelijk om met Zabbix rapporten over uw server weer te geven. Denk hierbij aan CPU gebruik geheugen gebruik etc. Hiermee kunt u zien wat er in een periode allemaal gebeurt op uw server. Dit kan handig zijn om een inzicht te krijgen in de prestaties van de server gedurende de dagdelen.

Kosten

De kosten voor het monitoren van uw server start vanaf € 6,- voor de eerste server per maand. Indien u meer dan 1 server per maand wilt monitoren dan kosten de volgende servers na de start server slechts € 2,- per server per maand. In geval van calamiteit krijgt u een E-Mail of een SMS bericht met de desbetreffende melding.

Wij installeren de software kosteloos op uw server. Of geven u een handleiding met de instructies.

Vraag direct uw monitoring aan, en mis geen meldingen meer!

Impressie

Back To Top