Skip to content

WiFi Netwerken van hoge kwaliteit nu ook voor thuis gebruik.

Wie wil er thuis nu niet over een stabiel, snel en veilige WiFi verbinding beschikken? Precies dat wilt u toch ook.

Daarom biedt ICTWebSolution nu professionele WiFi apparatuur aan voor thuisgebruik van bekende merken zoals: Cisco, EnGenius en Ubiquiti.

Hiermee garanderen wij een 100% stabiel WiFi netwerk voor thuisgebruik. Wij bieden een thuisoplossing aan: Het realiseren een supersnel Wi-Fi IEEE 802.11ac (Wi-Fi AC) netwerk, geschikt voor hoge doorvoersnelheden naar meerdere apparaten en in staat om probleemloos HD video te Streamen. Kortom een professioneel Wi-Fi netwerk gewoon bij u thuis.

UAP AC - WiFi Netwerk Opzetten

Voordelen van onze WiFi apparatuur?

Geen last van  verbroken verbindingen – irritaties – beperkingen en teleurstellingen

0+
Klanten gingen u voor
0+
AccessPoints in gebruik
0+
Verbonden apparaten

Snel

Snelheden mogelijk tot 1Gbps (Gigabit WiFi) bij gebruik van WiFi AC. Maar ook een snel netwerk op standaard 2.4Ghz en 5Ghz netwerken.

Optimaal bereik

Optimaal bereik door gebruik van de nieuwste technieken en de beste hardware. Mogelijkheid tot RF Canceling voor nog beter bereik.

Betrouwbaar

Betrouwbaar door professionele software en componenten. Geen last meer van time-outs of het wegvallen van een verbinding of vervelende reboots.

unifiap-feature-dual-radio

unifiap-feature-range

unifiap-feature-scalable

Meer voordelen van onze WiFi Netwerken voor thuis gebruik.

ICTWebSolution weet dat u als particulier ook op zoek bent naar een stabiel, snel en veilig WiFi netwerk.  U wilt uw netwerk met zo min mogelijk inspanning optimaal laten werken zoals professionele bedrijven dat ook hebben. Met onze WiFi oplossingen hoeft u zich geen zorgen te maken over; onstabiele verbindingen, vervelende reboots of het niet kunnen verbinden met uw WiFi netwerk. Dat betekent zorgeloos genieten dag in dag uit.

U kunt starten met één AccessPoint voor in- en om het huis en als wilt wilt kunt u later uitbreiden naar meerdere AccessPoints (Dit is afhankelijk van uw wensen m.b.t. het bereik en eigenschappen van uw woning). Indien u al zeker weet dat u meerdere AccessPoints nodig hebt om de juiste dekking te realiseren achter in een grote tuin, dan kunt u dit aangeven, en zou u kunnen overwegen een AccessPoint voor buiten gebruikt te kopen. Wij leggen u graag de voordelen uit van een “Outdoor” systeem.

Indien gewenst kunnen wij uw AccessPoints en WiFi verbindingen extern via onze beveiligde beheeromgeving beheren. Hiermee hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken of het netwerk wel veilig of up-to-date is. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer informatie of direct een professionele WiFi netwerk offerte aanvragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op wij helpen u graag verder.

Back To Top