Skip to content

Voordelig en professioneel uw eigen website laten maken

Wilt u een mooie website laten maken met een goede vindbaarheid voor een betaalbare prijs? ICTWebSolution staat voor u klaar om dit te realiseren. Snel, professioneel en voordelig (al vanaf € 275,-) ontwerpen wij uw nieuwe website.

Laat onze specialisten uw website maken

De door ons ontwikkelde websites kunt u eenvoudig zelf beheren met een CMS-systeem. Heeft u hier zelf geen tijd voor? Geen probleem, wij kunnen er ook voor zorgen dat uw website altijd up-to-date is. Om samen met u tot een succesvol eindresultaat te komen, volgen wij een duidelijk stappenplan. Met deze werkwijze kunt u uw project volledig online volgen en bijsturen. Transparantie zorgt voor snelheid en het beste resultaat.

Altijd het perfecte design

Als u besluit uw website te laten maken door ICTWebSolution, dan maken ontwerpers voor u een webdesign dat aansluit op uw bedrijf en uw doelgroep. Uiteraard is dit design gebaseerd op de nieuwste technieken en geoptimaliseerd voor weergave op zowel desktop als mobiele apparaten (zoals tablets en smartphones).

Direct weten wat een website bij ICTWebSolution kost?
Klik hier voor onze richtprijzen.

De voordelen op een rijtje

  • Een voordelige, professionele website laten maken in uw eigen huisstijl

  • Een geoptimaliseerde website voor PC, tablet en smartphone (responsive webdesign)

  • Snel en eenvoudig zelf uw eigen website beheren

  • Goede vindbaarheid in Google door SEO-optimalisatie

  • Binnen ‘no time’ online

Heeft u een specifieke vraag of wilt u ook uw website laten maken door de specialisten van ICTWebSolution?

Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag met persoonlijk advies op maat.

Veelgestelde vragen.

Is een professionele website duur?

Nee, een professionele website hoeft niet duur te zijn. U betaalt nooit meer dan nodig is! Wij werken indien gewenst met een template-based CMS systeem. Deze template wordt aangekocht en daarna naar uw wens aangepast. Hiermee bespaart u honderden euro’s aan het ontwikkelen van een eigen ontwerp met CMS systeem. Het is natuurlijk wel mogelijk bij ICTWebSolution om een eigen ontwerp met CMS systeem te laten ontwikkelen.

Wat is een template en wat moet ik ermee?

Een template (thema) is de basis lay-out (uitstraling) van uw website. Denk hierbij aan een standaard zilvergrijze auto. U kunt in deze auto instappen en wegrijden. Maar nu wilt u graag de auto in het rood. U wilt ook graag een leder interieur, een mooie sportieve uitstraling met bredere banden, een sportuitlaat enz. Zo is uw auto helemaal naar uw smaak en eigen identiteit aan te passen en zo gaat het ook met een template. Het aangepaste template bepaald de uitstraling van uw website, de sfeer en het gevoel wat de klanten bij uw website krijgen. Wij gebruiken kant en klare templates als basis voor onze CMS Systemen en Custom Systemen. Dit doen wij om de kosten voor het ontwikkelen van uw website zo laag als mogelijk te houden waardoor u als klant weer profiteert van onze scherpe lage prijzen.

In welk systeem wordt uw website gemaakt?

9 van de 10 websites ontwikkelen wij in het Open Source CMS Systeem WordPress. De reden dat ICTWebSolution hiervoor kiest is dat WordPress een veelzijdig en gemakkelijk systeem voor u als klant is. Hiermee wordt het de gebruiker gemakkelijk gemaakt om zijn eigen website te kunnen onderhouden en te  beheren en dat niet alleen op een Personal Computer of Laptop maar ook via een Tablet of Smartphone. Dit zorgt voor een uitstekende flexibiliteit waardoor u overal en te allen tijde uw website kunt beheren en onderhouden. Een 2e voordeel is de functionaliteit en kracht van het Open Source WordPress systeem dat bijna eindeloos uit te breiden is met alles wat u zich maar kunt bedenken en is nog steeds in ontwikkeling, zodat functionaliteit en gebruikt steeds verder vereenvoudigen.

Licentiekosten of maandelijkse kosten?

U betaald bij een template CMS- systeem van WordPress geen licentie kosten of extra maandelijkse kosten en u zit nergens aan vast. Het template thema wordt eenmalig aangekocht. Wij bieden enkel en alleen een onderhoudcontract aan voor het onderhouden van uw website als u hier zelf geen tijd voor heeft. Wij kunnen ook een Managed CMS Service aanbieden. Dit houdt in dat wij elke week uw CMS Systeem op updates controleren, updates uitvoeren en een update maken van uw website. Dat alles voor een servicebedrag vanaf slechts € 14,95 euro per maand!
U kunt hiervoor ook onze onderhoudspagina raadplegen, wilt u toch graag persoonlijk advies dan adviseren wij u hier graag uitgebreid over en bespreken geheel vrijblijvend met u welke mogelijkheid voor uw website het gunstigste is.

Weten wat klanten van ons vinden die u al voor zijn gegaan?

Back To Top