Skip to content

Bent u opzoek naar Ubiquiti Apparatuur voor Zakelijk of Particulier gebruik? ICTWebSolution helpt u graag verder. Wij beschikken over een  expertise van het gehele Ubiquiti assortiment. Met deze expertise kunnen wij u ondersteunen bij het aanschaffen of gebruiken van uw Ubiquiti producten.

Wij zijn dan wellicht niet de voordeligste maar staan wel altijd voor u klaar. Doordat wij altijd voor u klaar staan proberen wij ons te onderscheiden van de “Dozen schuivers” die kiezen om enkel en alleen het product te verkopen, zonder diepgaande kennis te hebben van het Ubiquiti Assortiment.

Uitgebreide expertise van het gehele Ubiquiti Assortiment!

Voor het leveren van Ubiquiti producten maken wij gebruik van meerdere distributeurs in zowel binnen als buitenland. Wij houden u op de hoogte van de levertijd van de Ubiquiti producten zodat u altijd de actuele status heeft voor uw project.

Ook is het mogelijk om voor een staffelkorting in aanmerking te komen. Hiermee kunt u besparen op uw aankoop. Hoe meer u koopt hoe meer korting u ontvangt.

Heeft u een vraag over apparatuur van Ubiquiti neem dan gerust contact met ons op! Wij delen graag onze uitgebreide expertise van het gehele Ubiquiti assortiment met u.

ICTWebSolution levert ook totaal oplossingen voor zowel Zakelijke als Particulier. Heeft u problemen met uw (WiFi) Netwerk of infrastructuur? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op en vertel ons uw probleem, ICTWebSolution streeft vervolgens naar een passende oplossing met een verbluffend resultaat!

Problemen met uw WiFi Signaal? Geen bereik waar u dit wel wenst?

Werkt uw netwerk niet altijd optimaal en heeft u last van wegvallende verbindingen?

ICTWebSolution heeft al 10 tallen bedrijven en particulieren geholpen aan een stabiel (WiFi) Netwerk. Waar onze klanten normaliter dagelijks problemen hadden met hun netwerk, is dit nu verleden tijd. Door o.a. gebruik te maken van Ubiquiti Apparatuur en Pro-Actief onderhoud zorgen wij ervoor dat het (WiFi) Netwerk altijd in topvorm verkeerd en voldoet aan de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie over het Assortiment van Ubiquiti is beschikbaar op: Ubiquiti Networks

Back To Top