Skip to content

ICTWebSolution ontwerpt e-mail templates voor je nieuwsbrief met je eigen herkenbare huisstijl en integreert deze in het Mailchimp systeem. Zo kun je zelf je eigen nieuwsbrief opstellen met een eigen template van jou huisstijl die een vast vorm heeft maar elke keer weer opnieuw te gebruiken is door de inhoud naar behoefte aan te passen.

Hoe werkt het:

Als je in het bezit bent van een website, wil je waarschijnlijk ook dat bezoekers geregeld op je website terugkomen om de laatste nieuwtjes te lezen of van je nieuwste aanbiedingen kunt laten profiteren. Dan kan bijvoorbeeld een wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief een goed idee zijn om je klanten hierover te informeren. ICTWebSolution biedt je met behulp van de online dienst MailChimp de mogelijkheid om op een eenvoudig wijze een nieuwsbrief te versturen naar al je klanten.
Een nieuwsbrief is namelijk één van de belangrijkste marketingmiddelen die er bestaat. Het geeft de mogelijkheid om een hele grote groep mensen in een keer te bereiken en aan te spreken. Het is een  vorm van communiceren naar je klanten, meestal heb je geen tijd om een op een met je klanten te communiceren. Door bestaande en nieuwe potentiële klanten te informeren, creëer en behoud je betrokkenheid met je bedrijf maar ook met jezelf. Ze ontvangen je nieuwsbrief in hun eigen mailbox, waardoor direct de aandacht wordt gewekt door een pakkende kop of artikel. Vandaaruit klikken ze via je nieuwsbrief door naar je website en zo trek je o.a. meer bezoekers en kan het je verkoop enorm stimuleren.

Uiterlijk van je nieuwsbrief

Het uiterlijk of te wel je ontwerp van je nieuwsbrief is van grote invloed als je wilt opvallen het zal een duidelijk uitstaling moeten hebben die direct met je huisstijl linkt en de herkenbaarheid bij je bezoekers en je doelgroep oproept zo herkennen deze je en weten ze dat de informatie van jou afkomstig is.

Waarom met Mailchimp?

MailChimp is eenvoudig en biedt u vele mogelijkheden op het gebied van nieuwsbrief verspreiding. Een van de  belangrijkste is wel het zeer overzichtelijke resultaten overzicht. In dit overzicht tref je gebruikers resultaten en analyses aan zoals; wie heeft wanneer de nieuwsbrief gelezen, wie heeft waarop doorgelinkt, wie heeft de nieuwsbrief niet gelezen en ga zo maar door.
Niet onbelangrijk zijn de kosten voor het gebruik van MailChimp deze zijn afhankelijk van het aantal gebruikers.

Hier volgt een indicatie:

12.000 e-mails per maand versturen aan maximaal 2.000 leden is gratis, daarna gelden tarieven die duidelijk te vinden zijn op deze pagina: http://mailchimp.com/pricing/

Overtuigd?

Bent u ervan overtuigd dat een digitale nieuwsbrief uw veel voordeel kan opleveren voor uw bedrijf of organisatie dan zijn wij graag bereid u te helpen met het opzetten van uw eigen digitale nieuwsbrief. Door een heldere werkwijze en duidelijke handleiding die u van ons ontvangt bij uw template voor het gebruik van MailChimp zijn wij ervan overtuigd dat u in no- time uw eigen nieuwsbrief de digitale wereld inschiet.

Wilt u weten wat het u gaat kosten om een digitale nieuwsbrief template in u huisstijl te laten maken? U zult verbaasd zijn wat wij u kunnen bieden. Neem snel contact met ons op en u weet direct wat het kost en wellicht heeft u binnen een week uw eigen digitale nieuwsbrief gerealiseerd.

Oh ja, en denkt u nou dat zou ik wel willen zo’n digitale nieuwsbrief maar ik heb er eigenlijk geen tijd voor?? dan kunnen wij ook de complete nieuwsbrief voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden!

Back To Top