Skip to content

Stijging in WordPress Brute Force Attacks

Helaas hebben wij de afgelopen weken een stijging in zogenaamde Brute Force Attacks waargenomen op WordPress Systemen.

Secure-WebsitesHier kunt u als gebruiker weinig tegen doen, het is dan ook niet aan u om hier iets aan te doen. Maar als webhosting provider moeten we er alles aan doen om uw gegevens en die van andere veilig te houden, en om de snelheid en kwaliteit van onze systemen te waarborgen.

Wat hebben wij gedaan om Brute Force Attacks te voorkomen dan wel uit te sluiten.

Hiervoor hebben we de toegang tot de WordPress Admin geblokeerd. Dit heeft u wellicht al gemerkt toen u probeerde in te loggen. Hiervoor moet u eerst inloggen met een andere gebruikersnaam en wachtwoord. Helaas is dit slechts het begin  van het tegenhouden van de Brute Force Attacks. Helaas heeft u als klant wellicht last van het extra login scherm, wij hebben ons uiterste best gedaan om een methode te vinden die geen extra stappen vereiste. Helaas hebben wij deze niet gevonden en waren we genoodzaakt een extra login scherm toe te voegen.

Ook hebben wij onze Firewall verbeterd en nog scherper ingesteld. Hierdoor wordt het aantal login pogingen beperkt tot slechts 3 pogingen. Hierna wordt automatisch uw IP Adres geblokkeerd.

Dit kan dus zijn door:

  • Inloggen in de webinterface
  • Inloggen in uw webmail
  • Inloggen via POP/IMAP voor uw email

Indien u hinder ondervind neem dan contact met ons op dan kunnen wij uw IP adres weer vrijgeven.

Met deze 2 ingrepen hebben wij ervoor gezorgd dat uw gegevens en die van andere veilig zijn en dat onze servers weer snel en optimaal hun werk kunnen doen.

Mocht u toch nog vragen hebben over de Brute Force Attacks of andere beveiligings-vragen neem dan contact met ons op.

Back To Top