Skip to content
[layerslider id=”1″]

 Hosting

U kunt bij ons terecht voor al uw hosting vraagstukken. Of het nu gaat webhosting een kleine hobbywebsite of een bedrijfskritische webapplicatie. Onze hosting pakketten zijn betrouwbaar en professioneel.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. domeinnaamregistratie, hosted exchange en Online Opslag.

 Netwerken

Leg uw netwerkvraagstukken bij ons neer. We helpen u graag bij het opzetten van een bedrijfs- en/of thuisnetwerk.

U kunt bij ons terecht voor o.a. netwerken, WiFi-oplossingen, Home AutomationNetwork Attached Storage (NAS) systemen & camerabewaking.

Lees verder >>

 Website ontwikkeling

Wilt u een mooie website laten maken met een goede vindbaarheid voor een betaalbare prijs? ICTWebSolution staat voor u klaar om dit te realiseren. Snel, professioneel en voordelig (vanaf € 235,-) ontwerpen wij uw website.

ICTWebSolution neemt als ontwerper van uw nieuwe website deze taak graag van u over. Onze ontwerpers zijn met de nieuwste technieken bekend (zoals responsive webdesign) en zullen deze waar nodig toepassen. We bieden u optimaal webdesign.

 Automatisering

In een moderne bedrijfsinfrastructuur is automatisering niet weg te denken. Het computernetwerk is niet langer enkel een onderdeel van de infrastructuur maar vormt in vele gevallen de ruggengraat van uw productie en dienstverlening

ICTWebSolution biedt u een keur aan diensten op het gebied van automatisering, netwerk oplossingen en ondersteuning.

Lees verder >>

 Home Automation

Home Automation, klinkt raar maar het is tegenwoordig al bijna niet meer weg te denken. Het geeft u de mogelijkheid om energie te besparen, meer controle over uw verlichting in elke ruimte van uw huis en het verhoogd de veiligheid van uw huis.

U kent het wel! U gaat u op vakantie en u heeft wellicht nog die moeilijk in te stellen tijdklokken die elke dag op hetzelfde tijdstip uw verlichting aan en uit laat gaan?

Bekijk hier de voordelen van Home Automation >>

 WiFi Netwerken

Wilt u overal in thuis of in uw bedrijf een stabiele, snelle en veilige WiFi verbinding? Dan hebben wij voor u dé oplossing.

ICTWebSolution heeft professionele WiFi apparatuur van bekende merken zoals: Cisco, EnGenius en Ubiquiti. Hiermee garanderen wij een stabiel, snel en veilig WiFi netwerk voor optimaal gebruik.

 Zakelijk Wifi >>  Particulier WiFi >>
Nieuws

ICTWebSolution… Kort, Krachtig en To the Point!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een betaalbare website of webwinkel? Wilt u uw website laten hosten of zelfs restylen? Dan is ICTWebSolution bij uitstek dé partner om u van het begin tot einde bij te staan met advies, uitvoering én support!

Als specialisten in ICT en WEB oplossingen ontwerpen en realiseren wij met succes websites, webwinkels en internet oplossingen voor MKB bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het implementeren van een bedrijfs- en/of thuisnetwerk en het ontwerpen van bijvoorbeeld uw huisstijl, logo, brochure of visitekaartje.

Dagelijks surfen miljoenen mensen op het internet op zoek naar hun behoeften. Voor elke tak van sport zijn duizenden pagina’s met informatie te vinden. Een saaie website, onprofessionele look en/of niet de juiste informatie zorgt er voor dat u niet op valt tussen alle concurrentie. Waak hiervoor en presenteer uw bedrijf op een goede en krachtige website. De aantrekkingskracht van een krachtige website maar vooral een goede technische structuur en de juiste inhoud zorgen voor vindbaarheid. Zodra u gevonden wordt én opvalt tussen alle andere informatie is het een kwestie van uw diensten, producten, specialiteiten of aanbiedingen goed presenteren en de bezoeker kan bewust voor uw bedrijf kiezen.

“Een totaal plaatje zegt meer dan duizend woorden, 

een sterk ontwerpis de finishing touch en daaromnoodzaak

Een zorgvuldige analyse van de behoeften van uw doelgroep in combinatie met uw bedrijfsvisie leidt tot een conceptontwerp. Met onze kennis en kunde gaan wij met dit conceptontwerp aan de slag. Het uiteindelijke ontwerp van de maat gemaakte website of webwinkel zal zorgen voor een hoog rendement..

Overtuig uzelf en bekijk onze referenties of neem vrijblijvend contact met ons op, wellicht mogen wij u binnenkort persoonlijk begroeten als een van onze nieuwe relaties en heten wij u alvast van harte welkom

Namens het voltallige ICTWebSolution Team

Back To Top