Skip to content

Wilt u zelf aan uw klanten Hosted Exchange aanbieden? Dat kan met Hosted Exchange voor Resellers.

Ons controle paneel voor Hosted Exchange is 100% WhiteLabel en dus klaar voor gebruik. U kunt in ons paneel makkelijk uw gebruikers beheren en monitoren.

Direct toegang tot het beste van Hosted Exchange 2016!

Bestel Hosted Exchange voor Resellers nu!

Hoe zit het Hosted Exchange platform in elkaar?

Het Hosted Exchange 2016 platform is geheel opgebouwd op een VMware vSphere High Availability Cloud Hosting omgeving, daarnaast zijn alle Exchange Rollen uitgevoerd in DAG (Database Availability Group). DAG is een High Availability fail-over variant van Microsoft Exchange zelf. Ons Hosted Exchange 2016 platform is geheel dubbel redundant uitgevoerd. Het is daarom mogelijk om een uptime van 99,95% te garanderen.

Datacenter Envirement - Hosted Exchange

Antispam, Antivirus en Firewalling

Voor antispam en antivirus doeleinden maken wij gebruik van Microsoft Forefront Threat Management Gateway (TMG).

Geen Bandbreedte

Om de Hosted Exchange dienst nog makkelijker en toegankelijker te maken, is er voor gekozen om geen bandbreedte metingen op de exchange boxen uit te voeren.

Back-ups

Er worden elke 12 uur incremental back-ups gemaakt van de mailbox stores (waar alle mailboxen in worden bewaard), de back-ups worden voor een periode van 5 dagen bewaard. Als een klant een e-mail of ander soort item (soft)verwijderd, dus in de prullenbak gooit en deze leegt dan gaan deze items niet verloren maar worden nog 30 dagen lang bewaard. Deze items zijn onder andere in Outlook terug te vinden. Andere back-ups kunnen terug gezet worden vanuit onze back-ups hiervoor worden wel kosten in rekening gebracht met een minimum van € 275 per restore.

Functionaliteiten van het controlepaneel

Aanmaken van uw klanten

Het is mogelijk uw klanten aan te maken in het controlepaneel, zo blijft het overzichtelijk welke domeinen en e-mailboxen uw klant in gebruik heeft.

Het uitgeven van rechten aan klanten

Het is mogelijk uw klant in te laten loggen in het controlepaneel om hun eigen e-mail functionaliteiten te laten beheren. De klant logt dan in en treft de bedrijfsnaam van de reseller en ziet een beperkte beheeromgeving. Het is mogelijk uw klant de rechten te geven om wel of geen e-mail domeinen te kunnen aanmaken, buiten het normaal kunnen beheren van de e-mail functionaliteiten.

Het aanmaken van vooringestelde “e-mail pakketten” en quota’s

U kunt zo geheten “e-mail pakketten” aanmaken en deze toekennen aan een klant, hierin is bijvoorbeeld in te stellen hoeveel e-mailboxen, e-maildomeinen, distributielijsten, Public Folders, Mobiele Telefoons, etc. mag gebruiken. Daarnaast zijn er ook quota’s voor e-maildomeinen in te stellen, dus hoeveel opslag een klant met al zijn e-mailboxen binnen hun e-maildomein mag gebruiken, uiteraard is het ook mogelijk voor onbeperkte opslag te kiezen.

Beheren van alle Hosted Exchange functionaliteiten

U heeft uiteraard volledige controle over alle functionaliteiten en kunt er dus voor kiezen aan welke klanten u wel en geen logingegevens voor het controlepaneel verstrekt.

Exchange Functionaliteiten

E-maildomeinen

U kunt natuurlijk zelf e-maildomeinen toevoegen en beheren, tevens kunt u extra e-maildomeinen (alias domeinen) per klant toevoegen, vaak hebben gebruikers naast bijvoorbeeld een .nl domein ook een .com waar e-mails op ontvangen worden. Door het alias e-maildomein aan de klant toe te voegen komt de optie bij de e-mailbox beschikbaar om hier ook alias e-mailadressen voor toe te voegen.

E-mailboxen

Er zijn vele instellingen die per e-mailbox kunnen worden ingesteld, hier kan worden gedacht aan: contact gegevens, displayname (wat de ontvanger als naam ziet), de te gebruiken protocollen (IMAP, OWA, MAPI, Active Sync), e-mailbox formaat, de verzend en ontvang limiet, waarschuwingsberichten bij het bijna vol zijn van de e-mailbox, het primaire e-mailadres, aliassen, versturen namens een andere gebruiker, wachtwoord aanpassen, lidmaatschap op distributielijsten, doorsturen van e-mail naar andere gebruikers binnen hetzelfde domein, rechten over de mailbox aan andere gebruikers geven, etc.

Distributielijsten

Het aanmaken van distributielijsten is een druk op de knop, hier zijn ook weer een legio aan mogelijkheden voor, namelijk: het toekennen van gebruikers aan de distributielijst, het niet weergeven in de global address list(GAL), het kunnen accepteren van alleen interne of alleen externe e-mails (van buitenaf), het aanpassen van het primaire e-mail adres, aliassen toevoegen, namens een andere gebruiker e-mails versturen, etc.

Public Folders

Er kan ook gebruik gemaakt worden van public folders, Microsoft raad het niet aan en is eigenlijk voornemens deze uit de Exchange dienst te verwijderen. Wij ondersteunen op het moment alleen de gewone public folders (dus niet de mail enabled public folders). De opties bij de public folders beperken zich tot het kunnen uitdelen van rechten voor de verschillende gebruikers.

Wat kost Hosted Exchange voor Resellers?

Indien u reseller wordt van onze Hosted Exchange dienst kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden van slechts € 6 per mailbox per maand. Hiervoor krijgt u voor elke mailbox 10GB opslag. Extra outlook licenties (2010/2016) + € 3,- per maand

Hiervoor krijgt u aan het begin van iedere maand een factuur met het aantal accounts dat u in gebruik heeft. Besluit u daarna om accounts te verwijderen dan zullen die kosten voor de eerst volgende maand ook niet gefactureerd worden.

Indien u het aantal mailboxen leeg laat in het aanvraagformulier dan kunt u vrijblijvend testen. Indien u daarna de accounts laat staan worden deze ook gefactureerd.

Hebben wij u overtuigd?

Vraag Hosted Exchange voor Resellers nu aan…

Back To Top